Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sadece tek katlı betonarme evlerin üzerine binalabilmektedir. Alttaki betonarme evin salim ve müstevi bir tavan zeminine malik olması gerekmektedir.

Prefabrik yapı kurma ika sürecimiz, satılık prefabrik evler ve prefabrik aşiyan fiyatları 2023 üzerine henüz bir tomar malumat iktisap etmek isterseniz, çabucak Karmod mütehassıs ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik evlerimizde yaz kış haydi haydi yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise hamam olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Yeni kuşak teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağcıl bant hatlarında prefabrik aile saatler içerisinde üretilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına münasip yapı üretilebilmektedir. Konstrüksiyonların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim bünyelmaktadır.

Prefabrik evler, tutkun güvenliği ve izolasyon dair faik standartlarda düz yazı edilir. Evler çoğu kez yangına dayanıklı malzemelerle yapım edilir ve muktezi izolasyonu kurmak dâhilin özel malzemeler kullanılır.

Maliyetler ölçünlü olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev bark fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Yalnızca hareketsiz katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın üstelik ve müstevi bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı kuruluşlardır ancak henüz üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye strüktürlacaksa ekstra bir mukavvemet kazanmıştırrılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını alıcı bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma bünyelmaktadır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz yararlı gestaltlardır çünkü habbe her cidarında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lafınlığında yalıtım bulunmaktadır. çav konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evlere olan ilginin bir sair nedeni de üretim çabuklukıdır. Prefabrik evler, tradisyonel evlerden çok henüz hızlı yapım edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap fiyat.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’bile imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline aşiyan yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik aşiyan fiyatları ve modelleri burada listelendiği prefabrik ev fiyatları sinein hassaten farklı sayfalar aramanıza icap kalmamaktadır.

Aynı zamanda her sabık sene mütebeddil piyasa koşulları, bu evler ile betonarme dokumaların fiyatları arasındaki makas farkını her sabık çağ rahatletmektedir. Çünkü betonarme binaların her güzeşte sıra inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar ama bu bünyelar her zaman konuşu kalmaktadır.

Report this wiki page